Yuna - Penakut




Lirik lagu Penakut - Yuna

Tak semua kau rencana kan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Oh ini tidak adil untuk engkau bertanya jika ku

Mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringakankan

Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil untuk engkau bertanya cintaku

Mencintaimu juga
Bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Ku bukan milikmu

Download mp3: Penakut - Yuna | mediafire

+ Penakut dan Gadis Semasa antara lagu bahasa melayu yg terdapat di dalam album baru Yuna bertajuk Decorate.

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. way to go yuna!!
    lagu yg ada identiti tersendiri

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    ReplyDelete
  2. Kimie Hashim- ha baru dpat komen, lagu ni stylo relax je... ! suka lagu ni sangat beb..

    (saya tggu kamu kat belog followers saya ya) please...

    ReplyDelete
  3. yuna makin berani.. best layan..

    ReplyDelete
  4. dah lama nk dengar!!! baru dpt dgr skang!!!
    lambat kan?

    bestnye yuna the best!!!

    ReplyDelete

Name

About,1,Aidilfitri,3,android,9,Antivirus,1,badminton,94,Blogger,5,Bolasepak,17,browser,2,Bunkface,3,Design,4,Desktop,3,fb,7,Filem,12,Film,1,font,1,Gadgets,14,Games,14,Gmail,3,Google,5,Grafik,19,HariRaya,2,Hoki,33,Hujan,2,ie9,3,Info,67,Infographics,13,InfoSemasa,3,Islam,4,LTDL,6,Lyrics,20,Microsoft,3,Miwa,6,Monoloque,9,Music,106,Office,1,Olimpik,3,PES,5,Photoshop,1,Ramadhan,5,SEA Games,4,sepaktakraw,8,smartphone,2,Software,14,sukan,269,sukansea,15,Tablet,4,Tech,18,tips tricks,7,tutorial,3,Twitter,2,Wallpaper,12,Web,6,Windows 7,3,Windows10,3,Windows8,7,World Cup,5,YUI,14,Yuna,3,
ltr
item
SANoktah: Yuna - Penakut
Yuna - Penakut
http://3.bp.blogspot.com/_zvqrw0dYLz8/TGopKcZBgHI/AAAAAAAAAx8/W78k23sd5mo/s800/Yuna+-+Penakut+%5BSANoktah%5D.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_zvqrw0dYLz8/TGopKcZBgHI/AAAAAAAAAx8/W78k23sd5mo/s72-c/Yuna+-+Penakut+%5BSANoktah%5D.jpg
SANoktah
https://www.sanoktah.com/2010/08/yuna-penakut.html
https://www.sanoktah.com/
https://www.sanoktah.com/
https://www.sanoktah.com/2010/08/yuna-penakut.html
true
4244852340977964435
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content